Contact / route

Route omschrijving

LET OP!!! Volg niet uw TomTom. Deze stuurt u via het centrum naar ons toe, de beste en snelste route rijd u door onderstaande route omschrijving te volgen:

Van uit Breda
Neem het afslag s’Gravendeel, randweg Dordrecht, boven bij het stoplicht rechts af, daarna de tweede afslag nemen (wijk4) onderaan bij het stoplicht linksaf, daarna rechtdoor rijden, onder het spoor doorrijden, bij het stoplicht rechtsaf, daarna rechtdoor rijden tot de rotonde, bij de rotonde rechtsaf, daarna rechtdoor tot de tweede rotonde, bij de rotonde de tweede afslag nemen. U bent bij de Dubbeldamseweg-Zuid gearriveerd. Nummer 82 is aan het einde van de straat aan de rechterkant. U kunt uw auto in de straat parkeren of bij de Aldi, het is overal gratis parkeren. Let wel de Aldi sluit om 18 uur en sluit dan ook het hek van de parkeerplaats af.

Vanuit Rotterdam
Bij de Drechttunnel de linkerbaan volgen, daarna afslag centrum. Dan niet centrum verder volgen maar Essenhof. Dit word aangegeven tot u bij Essenhof bent. Dan doorrijden tot de rotonde, bij de rotonde rechtsaf, doorrijden tot de volgende rotonde, bij de rotonde tweede afslag nemen. U bent gearriveerd, Nummer 82 is aan het eind van de straat aan de rechterkant.

 

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag van 11 tot 21 uur
U kunt tot 20:30 binnenlopen voor een halfuur, als u een uur wil blijven, dan graag uiterlijk om 20:00 binnenkomen.